Download nu de app ‘Orsima op zak’

Met alle informatie over de cao, nieuws, tools en meer.

De nieuwe cao-teksten zijn voor iedereen nu ook beschikbaar in de app ‘Orsima op zak’. Hiermee kunnen medewerkers de cao Orsima 1 oktober 2022 – 1 april 2024 makkelijk op hun mobiele telefoon of tablet bekijken en doorzoeken. Daarnaast zijn andere tools beschikbaar via de app, zoals toolboxen, de Arbocatalogus en informatie over opleidingen en subsidies.

Met de app draagt Orsima bij aan een heldere informatievoorziening over de arbeidsvoorwaarden aan de ruim 2500 medewerkers in de sector van industriële reiniging, milieuonderhoud, scheeps- en containeronderhoud, havenservices en ondersteunende diensten.

In de app is ook een FAQ met de meestgestelde vragen opgenomen. Natuurlijk wordt deze actueel gehouden. Dus mis je een vraag? Laat het ons dan weten via info@orsima.nl.

Zoekfunctie
De cao-tekst is integraal overgenomen. Het grote voordeel van deze app is dat er ook een zoekfunctie inzit. Daarmee kom je snel bij de informatie waar je naar op zoek bent, zoals bijvoorbeeld loon, arbeidstijden, vergoedingen en scholing.

Hoe werkt het?
De app is gratis beschikbaar in de App Store en Google Play Store. Je kunt eventueel deze flyer gebruiken om werknemers te informeren.

Helpdesk cao
De helpdesk cao beantwoordt vragen over de cao. Zowel werkgevers als werknemers kunnen contact opnemen met de helpdesk. De helpdesk beantwoordt geen arbeidsrechtelijke vragen. De helpdesk cao is te bereiken via e-mail: cao@orsima.nl.