Voorlichting bij jouw bedrijf

Orsima komt naar je toe
We hebben gemerkt dat sommige regelingen en tools in de sector nog onbekend zijn. Dit is zonde, want zowel werkgevers als werknemers kunnen er enorm van profiteren. Daarom sluiten wij graag aan bij een bestaande bijeenkomst of evenement van je bedrijf zodat wij voorlichting kunnen geven. Hierbij kunnen werknemers van de werkvloer tot HR, planners, begeleiders en managers allemaal bereikt worden. Wij kijken ernaar uit om samen te werken aan een gezonde en duurzame werkomgeving! Heb je interesse? Laat het ons weten via info@orsima.nl

Gezondheid en vitaliteit is belangrijk voor jou en jouw medewerkers. Natuurlijk is ook is veilig werken in onze sector een belangrijk aandachtspunt. Soms is het prettig om eens te kunnen overleggen wanneer je vragen hebt over de Orsima cao, of andere Orsima dienstverlening.

Wist je eigenlijk al dat Orsima tools aanbiedt om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te ondersteunen? En ben je al bekend met de subsidieregeling voor Scholing of Keuringen?

Gratis adviesgesprek
Mocht je vragen hebben of gewoon eens willen sparren over bovenstaande onderwerpen dan kan je een gratis adviesgesprek aanvragen. Wij zouden graag bij je langskomen zodat wij elkaar kunnen treffen, maar het is ook mogelijk om het adviesgesprek online te voeren.

Meld je aan
Via onderstaande knop kan je je aanmelden voor de voorlichting bij jouw bedrijf of een adviesgesprek. Een medewerker van Orsima neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Bij je aanmelding kan je eventueel aangeven waar je het graag over wilt hebben of jouw specifieke vraag doorgeven. Wij kijken dan welke specialist het beste antwoord kan geven op jouw vraagstuk.