Gratis adviesgesprek

Juist in deze tijd is gezondheid en vitaliteit belangrijk voor jou en jouw medewerkers. Ook is veilig werken in onze sector altijd een belangrijk aandachtspunt. Daarnaast is het soms prettig om eens te kunnen overleggen wanneer je vragen hebt over de Orsima cao.

Wist je eigenlijk al dat Orsima tools aanbiedt om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te ondersteunen? En ben je al bekend met de subsidieregeling voor Scholing of Keuringen?

Online sparren met een adviseur

Mocht je vragen hebben of gewoon eens willen sparren over bovenstaande onderwerpen dan kan je een gratis adviesgesprek aanvragen. Wij zouden graag bij je langs komen zodat wij elkaar kunnen treffen, maar in deze coronatijd bieden wij nu het adviesgesprek online aan.

Meld je aan

Via onderstaande knop kan je jezelf aanmelden voor een adviesgesprek. Een medewerker van Orsima neemt dan contact met je op om een afspraak te maken voor een bedrijfsbezoek. Bij je aanmelding kan je eventueel aangeven waar je het graag over wilt hebben of jouw specifieke vraag doorgeven. Wij kijken dan welke specialist het beste antwoord kan geven op jouw vraagstuk.