Nieuwe subsidieregeling: Fit en Vitaliteit

Werken aan Duurzame Inzetbaarheid is belangrijk nu en in de toekomst, daarom introduceert Orsima de Fit- en Vitaliteitssubsidieregeling. Deze regeling moedigt gezonde gewoontes en een gebalanceerde levensstijl aan, zowel op het werk als thuis. Je kunt bijvoorbeeld voor jouw werknemers subsidie aanvragen voor een cursus mindfulness of voor het lidmaatschap van een sportclub. Ontdek hoe deze regeling jouw werknemers kan helpen om fit en vitaal te blijven.

De inhoud van de subsidieregeling
Duurzame inzetbaarheid betekent werken aan je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Het is belangrijk om hier niet alleen nu bij stil te staan, maar ook in de toekomst. Val jij onder de cao van Orsima? Dan kun je als werkgever voor jouw werknemer subsidie aanvragen voor een groot aanbod aan cursussen en workshops, onder andere:

  • Een cursus/workshop op het gebied van vitaliteit en gezondheid, denk aan mindfulness, werk- en privébalans of gezonde voeding;
  • Lidmaatschap van een sportclub of sportschool;

Let op: Hieronder valt geen massage, wellness, accupunctuur of consult van een diëtiste.

Je kunt hier per werknemer maximaal €200,- subsidie voor aanvragen per kalenderjaar.

Wil je subsidie aanvragen?
Ben jij geïnteresseerd in deze subsidieregeling? Dien dan binnen 3 maanden na afloop van de activiteit de declaratie in. Op deze pagina lees je alles over de voorwaarden en kun je het aanvraagformulier direct invullen.