Schrijf je nu in voor ons *GRATIS* Online event over veiligheid op de werkvloer

Veiligheid is natuurlijk enorm belangrijk, maar hoe krijg je dat nu onder de aandacht op de werkvloer? Op donderdag 19 mei 2022 organiseert Orsima tussen 15 en 17 uur een interactief online event over dit onderwerp. Ook gaan we met een keynote speaker uit een andere branche in gesprek, hoe je dit belangrijke onderwerp onder de aandacht krijgt van de mensen die er iedere dag mee in aanraking komen.

Na de gezamenlijke opening starten we met de keynote. Wat kunnen we leren van veiligheid in andere branches? Daarna zoomen we in op de Industriële Dienstverlening met een kijkje op Shell Moerdijk in drie korte interviews. Hierin laten we opdrachtgever (Shell), opdrachtnemer (Mourik) en uitvoerder (werknemer van Mourik) aan het woord. Benieuwd hoe je in deze driehoek samenwerkt aan veiligheid? De gasten aan tafel in onze studio praten hierover door, niet alleen over hoe belangrijk het is, maar ook hoe je dit in het werk van alledag nog steeds qua prioriteit op één zet!

Gelukkig heeft Orsima ook diverse tools voor het veilig werken in de Industriële Dienstverlening ontwikkeld. Het team en de Vaste Kommissie van Orsima vertellen graag meer over bestaande en nieuwe producten die je kunt vinden op onze website.

Kortom een mooi programma met praktische tips voor in de praktijk, geschikt voor alle werknemers in de branche, maar vooral voor mensen die betrokken zijn bij hoe je veiligheid nu echt voorop zet op de werkvloer.