Doe mee met de Orsima Quiz en ontvang een gratis familieuitje!

Was jij ook bij de Orsima Familiedag in de Efteling vorig jaar? Wij vonden het een heel toffe dag en hadden er graag een traditie van gemaakt. Maar helaas! Corona gooide roet in het eten. Daarom hebben we nu iets nieuws bedacht. Zodat jij met jouw gezin toch nog een Orsima Familiedag kan beleven.

Een gratis familieuitje verdienen?
Werk je in de Orsima branche? Dan ontvang je binnenkort een uitnodiging voor onze gave kerstactie! We sturen je namelijk een speciale Orsima Quiz. Doorloop je deze volledig? Dan ontvangen jij en je gezin voucher voor een familieuitje naar keuze. Ga je (weer) voor de Efteling of kies je liever voor een dierentuin?

Winnen!
Maak tijdens jouw familieuitje een leuke foto van jullie dag. Deel de foto op jouw socials, zoals bijvoorbeeld je Facebookpagina of je Instagramaccount. Je maakt dan ook kans op onze grote hoofdprijs, die we in 2021 zullen uitreiken.

Nieuwsgierig?
We lanceren de quiz voor de kerst en dan vertellen we je precies hoe het werkt. Via je werkgever kan je een persoonlijke toegangscode krijgen om mee in te loggen.

Actievoorwaarden
De actievoorwaarden van de quiz en de winactie volgen zodra de actie wordt gelanceerd.

Contactpersoon HR of communicatie
Per organisatie delen wij met 1 contactpersoon de toegangscodes voor de quiz. Ben jij die (bijvoorbeeld HR of communicatie)persoon? Meld je dan via dit formulier! Dan ontvang je zo spoedig mogelijk alle info over deze gave actie.