Winterefteling kleurde oranje/blauw!

Zaterdag 14 december was de Orsima Familiedag. Een dag om alle medewerkers van de bij ons aangesloten bedrijven te bedanken voor al het werk dat zij iedere dag voor de branche doen. Wij beloofden een gezellig dag met het gezin én collega’s…. en dat werd het!

Overal in de Winterefteling kwam je blije collega’s met de oranje/blauwe Orsima sjaals tegen die iedereen bij het ontvangst had gekregen.

Naast een leuke herkenbaarheid gaf het ook extra warmte en dat was zaterdag best lekker! Net zoals de warme versnaperingen die de hele dag verzorgd werden.

Om 10.00 uur openden we samen de dag in het Fata Morgana paleis. Na een energieke opening van Roodkapje, heette Orsima voorzitter Robin de Vries alle 600 aanwezigen van harte welkom. Hij nam de gelegenheid om nog eens te benadrukken dat Orsima er is voor de werknemers en dat zowel het Orsima team als de vakbonden FNV en CNV er de hele dag zouden zijn voor alle vragen. En niet voor niets zo bleek tijdens de gezamenlijke lunch uit de leuke gesprekken die wij voerden.

Naast alle winter-extra’s zoals de ijsbaan, gezellige vuurtjes en prachtige winterse versieringen, waren natuurlijk ook alle attracties open!

Moe, maar helemaal voldaan sloten we om 19.00 uur de dag af met een spetterende Aqaunura show én soep, warme chocomel en worstenbroodjes op het VIP dek.

Graag bedanken wij alle aanwezigen voor een fantastische dag!