Vakmens van het jaar!

Wij zijn op zoek naar de Orsima Vakman of Vakvrouw van 2022! Ben jij die rots in de branding voor je collega’s? Ben je trots op je vak, vind je het niet erg om in de spotlights te staan en wil je kans maken op een gratis weekend weg met je gezin of vrienden? Lees dan nu verder wat je moet doen.

Wat vragen wij van jou?

Allereerst, meld je voor 20 april aan als deelnemer via de QR-code of via deze link. Je zal van ons dan binnen een week een bevestiging van deelname ontvangen en wat tips en tricks voor het filmen. Maak het jouw missie om iedereen te vertellen wat jouw werk zo tof maakt en hoe je dat op een veilige manier doet. We vragen je om een stukje te filmen (max. 1 minuut) met camera of telefoon op de werkvloer, onderweg (niet zelf filmen als je stuurt ;), of op kantoor. Easy-peasy en nog leuk ook!

In deze korte video van max. 1 minuut, geef je antwoord op de volgende vragen:

• Wie ben je?aanmeld-knop-vakmens2022
• Welke functie heb je en wat voor werk doe je dan?
• Waarom ben je door jouw werk fit en sterk aan het werk? Sport je naast werk? Eet je gezond of ongezond? Slaap je voldoende?
• Op welke manier werk jij veilig? (bv: maak je gebruik van gehoorbescherming, van een bril, handschoenen, voldoende pauze?)
• Wat is jouw gaafste ‘tool’ (groot materieel, apparaten, voertuigen)
• Met wie werk je samen? (familie, collega’s, leren van elkaar)

Vertel dit lekker op je eigen manier en voel je vrij om creatief te zijn. Dansen, zingen, of gewoon lekker normaal alles is goed, het is jouw feestje maar het filmpje mag maximaal 60 seconden duren (voel je vrij om te editen).

Mijn vlog is ready, wat nu?

Wanneer je vlog klaar is, deel deze op je eigen socials  en tag de  social accounts van Orsima  (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube) en gebruik de volgende hashtags #orsimavakman of #orsimavakvrouw en #orsimavakmens2022. Helaas hebben wij geen TikToK, maar heb jij wel TikTok, download je video deel ons de link dan kunnen wij deze als Reels delen.

Stuur ons ook het filmpje zo snel mogelijk met je naam, social accounts en mailadres  naar communicatie@orsima.nl.

Vraag je vrienden, familie, collega’s, buren, kennissen, barman om jouw filmpje te liken, delen of een duimpje te geven en vergroot hiermee jouw kans om te winnen.

Hoe eerder jij je filmpje zelf online zet en deze naar ons stuurt, hoe groter de kans is dat jij de meeste likes, shares, comments krijgt.

In mei, juni, juli, augustus en september zullen we de filmpjes van de deelnemers online delen op Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube en onze website. Het filmpje met de meeste reacties (=likes+antwoorden+delen van deelnemer en Orsima account samen) wint een weekend weg met het gezin of vrienden.

Op 1 oktober gaan we de reacties tellen. De winnaar wordt bekend gemaakt in oktober dit jaar.

 

Algemene voorwaarden van deze campagne:

 • Minimale leeftijd is 18 jaar.
 • Jouw bedrijf wordt vertegenwoordigt door Orsima.
 • Je mag geen likes kopen, indien dat het geval is zal je worden uitgesloten van deelname.
 • Met het insturen van jouw beeldmateriaal geef je ons toestemming deze te gebruiken op onze communicatie kanalen gedurende en na deze campagne.
 • Orsima is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor het eventueel binnenkomen van de mail in de ongewenste/spam inbox.
 • Alle personen  op de video moeten akkoord hebben gegeven voor gebruik van de video. 
 • De video mag geen geen pornografisch materiaal bevatten of aanstootgevend, kwetsend, beledigend, racistisch, smadelijk, lasterlijk, discriminerend of in strijd met de goede smaak of fatsoen zijn of kunnen zijn.
 • Orsima heeft te allen tijde zonder opgaaf van reden het recht de vlogs (of een deel daarvan) te weigeren en onmiddellijk van de website en social media te verwijderen. De Deelnemer verwijdert bovendien op eerste verzoek van Orsima de vlogs (of een deel daarvan) onmiddellijk van websites en social media van de Deelnemer of derde partijen.
 • Deelnemers nemen deel aan deze campagne voor eigen rekening en risico.
 • Indien er minder dan 6 deelnemer aanmeldingen zijn voor 1 mei 2022, behoudt Orsima het recht om deze campagne stop te zetten zonder compensatie.
 • Orsima respecteert en beschermt de persoonlijke gegevens van de Deelnemers. De gegevens en inzendingen van de Deelnemer zullen niet gecommuniceerd worden aan derde partijen anders dan in de normale uitvoering van deze campagne en zullen niet worden verkocht.

vakman2022