Orsima Media

Op deze pagina vind je de animaties, video’s en foto’s van Orsima. Heel veel kijkplezier!

Animatie: Gezond en met plezier werken.

Orsima heeft een animatie gemaakt met tips voor jou.

Interactieve animatie

Met deze animatie kun je makkelijk bij alle informatie rondom de cao, opleiden, Arbo catalogi en duurzame inzetbaarheid.

Animatie: Geluid

Wat zijn de risico’s van geluid, hoe kun je deze voorkomen en welke maatregelen kun je nemen om gehoorschade te voorkomen? In de animatie geluid leer je meer over hoe je met geluid kunt omgaan.

Animatie: Fysieke Belasting

Fysieke belasting hoeft geen probleem op te leveren. Maar te zwaar lichamelijk werk, repeterend werk en werken in ongunstige houdingen kan leiden tot fysieke overbelasting. In deze animatievideo krijg je tips hoe je overbelasting voorkomt.

Video: Werken in de sector – Conservator

Adil en Sandro werken bij Conservator en hebben ambitie en een gezond gevoel voor humor. Volgens hun belangrijk bij het werken in deze sector. Wanneer ben je geschikt om in deze sector te werken? Adil en Sandro vertellen het in deze video.

Video: Werken in de sector – Bukom

Esmiralda en Ismael zetten zich iedere dag in voor de klanten van Bukom. Wat doen ze? Welke rol speelt veiligheid in hun werk? Hoe is het om als vrouw in deze sector te werken? Wat vinden ze leuk aan hun werk? Ze vertellen het in deze video.

Video: Werken in de sector – Group Peeters

In deze video vertellen Coen, Dewin en Ababou van Group Peeters je meer over hun werkzaamheden, waar ze deze uitvoeren en wat ze leuk vinden aan het werk. Hoe ontwikkelen ze zich in hun functie? Je ziet het in deze video.

Video: Workshop Fysieke Belasting

Meer weten over de workshop Fysieke Belasting? Bekijk dan deze video. Voor deze workshop kun je ook de subsidie opleidingen aanvragen.

Video: Workshop Vitaliteit

Tijdens een workshop vitaliteit krijg je tips hoe je kunt werken aan jouw vitaliteit. Meer weten over deze workshop? Bekijk dan de video. Voor deze workshop kun je ook de subsidie opleidingen aanvragen.

Video: Samenwerken aan veiligheid binnen Mourik

In deze video laten we Manuela van der Laarse-Glied aan het woord over hoe zij de veiligheid binnen de projecten van Mourik aanstuurt.

Video: Samenwerken aan Veiligheid binnen Shell

In deze video vertelt Rob Hop van Shell meer over hoe Shell de veiligheid binnen de projecten borgt.

Video: Samenwerken aan veiligheid binnen Mourik 2

In deze video laten we Henk Peperkamp aan het woord over de rol van de senior uitvoerder bij de veiligheid binnen de projecten van Mourik.

Video: Familiedag 2022

Het was een mooie dag: de Orsima Familiedag 2022 in de Efteling. Op 13 november 2022 genoten 600 deelnemers van het mooie weer, de sprookjesachtige sfeer en de gezelligheid.

Foto's: Familiedag 2022

Met deze foto's blikken we terug op een geslaagde Familiedag op 13 november 2022.