De Nacht van de Arbeid

Van vrijdag 30 april op zaterdag 1 mei is het de Nacht van de Arbeid. Werken jouw mensen in de nacht? Bestel dan nu 1 van de 15 gratis toolkits bij Orsima en zet jouw medewerkers in de ‘spotlights’!

Onregelmatig werken en het draaien van nachtdiensten is in sommige sectoren, zoals de onze, vanzelfsprekend. Maar zo’n ingrijpende levensstijl brengt extra belasting met zich mee. Daarom is het de hoogste tijd om alle medewerkers in de nachtdienst, die nacht in nacht uit werken, nadrukkelijk in de ‘spotlights’ te zetten. Waarmee we met zijn allen onze waardering uitstralen naar deze uitblinkers!

Ben je CEO, directeur, HR-manager of leidinggevende in een organisatie waar in de nacht gewerkt wordt? En wil je jouw medewerkers laten zien dat hun nachtelijke inzet enorm gewaardeerd wordt? Doe mee en laat De Nacht van de Arbeid niet ongemerkt voorbijgaan. Meld je aan en ontvang de ‘De Nacht van de Arbeid Toolkit’ om je medewerkers in de nacht van 30 april op 1 mei te verrassen met een nachtelijk bezoek! Orsima biedt 15 gratis toolkits aan voor de bedrijven die vallen onder de cao Orsima. Wees er daarom snel bij!

De Toolkit bevat onder andere:

  • Handreiking, een instructie met tips en ideeën voor het organiseren van De Nacht van de Arbeid
  • A3-Poster(s) om op te hangen in het bedrijf en in de kantine
  • Voucher voor een gratis online Masterclass t.w.v. € 195,-
  • Receptenboek ’Wat eet ik tijdens de Onregelmatige Dienst?’
  • Sheets met tips voor gezonde traktatie in de nachtdienst
  • Digitaal pakket voor interne communicatie (logo en communicatie-elementen)

 

Na aanmelding ontvangt onze partner het Duurzaam Inzetbaarheid Centrum je gegevens, zodat zij ‘De Nacht van de Arbeid Toolkit’ kunnen versturen naar het gewenste adres. Aanmelden kan t/m woensdag 21 april 2021. Deze actie is beschikbaar voor organisaties die vallen onder de cao Orsima, met een maxi van 1 toolkit per organisatie.

Meer weten? Check denachtvandearbeid.nl