Familiedag 2024: 21 september naar de Efteling!

Kom ook naar de Orsima Familiedag op zaterdag 21 september 2024 in de Efteling. Mis het niet!

De Familiedag is georganiseerd om je te bedanken en daarnaast vertellen we je graag meer over alle mogelijkheden die Orsima jou kan bieden op het gebied van duurzame inzetbaarheid, arbo en meer.

       

Inschrijving voor de Familiedag kan alleen van 11 juni tot en met 23 juni 2024.

Er zijn 600 kaarten beschikbaar, kaarten worden na inschrijving verdeeld. Op dinsdag 25 juni 2024 laten wij jou weten of je wel of niet in aanmerking komt voor een entreekaartje.

Je bent onze speciale gast

De Familiedag wordt aangeboden door Orsima, in samenwerking met werkgeversorganisatie SITO en vakbonden FNV en CNV Vakmensen. Bij Orsima werken werkgevers en werknemers samen aan eerlijke arbeidsvoorwaarden en een veilige en gezonde werkomgeving in de industriële dienstverlening. Tijdens de Familiedag kun je het Orsima team alles vragen over de cao, opleidingen, arbeidsomstandigheden en duurzame inzetbaarheid.

Voorwaarden

  1. Inschrijving voor de Familiedag kan alleen van 11 juni tot en met 23 juni 2024.
  2. Elke deelnemer krijgt maximaal 4 toegangskaarten en 1 parkeerkaart.
  3. Je krijgt via jouw werkgever de inschrijflink voor de Familiedag.
  4. Val je onder de cao Orsima? Alleen dan kun je je inschrijven voor de Familiedag.
  5. Is de inschrijving gesloten? Dan kun je je niet meer inschrijven (niet telefonisch en ook niet per e-mail).
  6. De toegangskaarten zijn persoonlijk. Je kunt ze dus niet aan iemand anders geven.
  7. Soms kun je toch niet komen op de Familiedag omdat er te weinig kaarten zijn. Op basis van alle inschrijvingen worden de kaarten verdeeld. Werknemers die er de vorige keer niet bij waren maar zich wel hadden aangemeld, krijgen voorrang op medewerkers die vorig jaar wel zijn geweest. Medewerkers die zich vorig jaar wel hadden aangemeld maar niet zijn komen opdagen, komen dit jaar onderaan de wachtlijst.
  8. Kom je niet op de Familiedag nadat je kaarten hebt toegewezen gekregen. En heb je je niet op tijd afgemeld? Dan kan Orsima de kosten die zijn gemaakt, bij jou in rekening brengen. Ook ben je volgend jaar niet welkom op de Familiedag.
  9. Jouw mailadres wordt alleen gebruikt om je te informeren over de Familiedag. Na de Familiedag ontvang je van ons nog een mail met een terugblik.