Save the Date: Orsima Familiedag

Kom ook naar de Orsima Familiedag op zondag 13 november 2022 in de Efteling. Mis het niet!

De Familiedag is georganiseerd om je te bedanken en daarnaast vertellen we je graag meer over alle mogelijkheden die Orsima jou kan bieden op het gebied van duurzame inzetbaarheid, arbo en meer.  Ontmoet deze dag collega’s uit jouw branche.

De inschrijving gaat op dinsdag 6 september van start tot en met 13 september, dus zet een reminder in jouw agenda!

Er zijn 600 kaarten beschikbaar. Aanvullende informatie zal zo spoedig mogelijk volgen.

Je bent onze speciale gast

De Familiedag wordt aangeboden door Orsima, in samenwerking met werkgeversorganisatie SITO en vakbonden FNV en CNV Vakmensen. Bij Orsima werken werkgevers en werknemers samen aan eerlijke arbeidsvoorwaarden en een veilige en gezonde werkomgeving in de industriële dienstverlening. Tijdens de Familiedag kun je het Orsima team alles vragen over de cao, opleidingen, arbeidsomstandigheden en duurzame inzetbaarheid.