Nieuw: de Toolbox werken in beperkte ruimte

Orsima helpt jouw organisatie met concrete tips & tricks om zelf een toolboxmeeting te houden. De komende maanden blijven we daarom steeds nieuwe presentaties ontwikkelen, inclusief handige aanwijzingen voor degene die de toolboxmeetings houdt.

Nieuw: Werken in beperkte ruimte

De toolboxen van ‘Fit & Sterk aan het Werk’ zijn gericht op fysieke belasting. In deze Toolbox staat het werken in beperkte ruimte centraal. Ons werk kan best pittig en belastend zijn. Het is dan ook belangrijk dat we fit en gezond het werk kunnen volhouden. Dat we slim met het werk omgaan en proberen goede manieren te vinden om het werk met een lage belasting uit te kunnen voeren. Uiteraard spelen er bij werken in beperkte ruimte ook heel veel veiligheidsaspecten. In deze Toolbox zit ook extra aandacht voor eigen lichamelijke belasting.

Wat zit er in een Toolbox?

In een Toolbox vind je de presentatie als Powerpoint en pdf. Maar ook begeleidende documenten zoals een toelichting op de presentatie, tips om een goede toolboxmeeting te houden, een aanwezigheidsformulier en een (uitdeel)flyer met tips voor in de praktijk.

Vragen

Heb jij vragen over deze info? Neem gerust contact met ons op via info@orsima.nl