Bekijk nu onze nieuwste toolbox over bewegen!

We weten allemaal dat werk veel energie kan vragen. Het is dan ook belangrijk dat we het werk fit en gezond kunnen volhouden. In de toolboxen over vitaliteit gaan we je niet vertellen wat nou gezond of ongezond is. We zoeken een goede balans, die bij jou past. Zodat je het maximale uit jezelf kunt halen. Zowel voor je werk als voor je privéleven!

Als we het over bewegen hebben, horen we bijna altijd de volgende opmerkingen: ‘Ik beweeg al genoeg op mijn werk. Ik loop zeker tussen de 8 en 10 km per dag en moet regelmatig trappen op en af en zwaar tillen. Moet ik dan ook nog naar de sportschool?’ Uiteraard is deze opmerking terecht. Als je dit doet heb je een voorsprong op al diegene die de hele dag zitten op hun werk. Echter de beweging die door jullie gedaan wordt, is vaak eenzijdig en ander spiergroepen aanspreken in je vrije tijd zal je helpen om completer te bewegen. Daarnaast zal extra bewegen je helpen om het werk gemakkelijker te doen omdat je een ‘over’conditie opgebouwd hebt. Hierdoor zal je langer met gemak je werk kunnen blijven doen. We gaan je dus niet vertellen wat je moet doen, maar je bewust maken hoe het ook alweer werkt. Uiteraard gaan we een aantal praktische tips geven waarom bewegen je helpt fit te blijven en hoe je dat kunt volhouden!

Met de nieuwe toolbox van Orsima over bewegen krijg je praktische tips & tricks die je kunt toepassen tijdens jouw werk.

Als werkgever biedt de toolbox een heel toegankelijke tool om werknemers te informeren, zonder belerend te zijn. Orsima heeft zelfs een handige (uitdeel)flyer toegevoegd, zodat de medewerkers direct aan de slag kunnen met praktische tips!