Bekijk nu onze nieuwste toolbox over ontspanning!

We weten allemaal dat werk veel energie kan vragen. Het is dan ook belangrijk dat we het werk fit en gezond kunnen volhouden. In de toolboxen over vitaliteit gaan we je niet vertellen wat nou gezond of ongezond is. We zoeken een goede balans, die bij jou past. Hoe zorg je dat je naast je (grote) inspanningen ook genoeg ontspanning krijgt?

Zodat je het maximale uit jezelf kunt halen. Zowel voor je werk als voor je privéleven!

Het doel is vaker met elkaar in gesprek te zijn over dit onderwerp en je bewust worden dat ontspanning belangrijk is, in combinatie met de inspanningen die we leveren. Met de nieuwe toolbox van Orsima over ontspanning krijg je praktische tips & tricks die je kunt toepassen tijdens jouw werk.

Als werkgever biedt de toolbox een heel toegankelijke tool om werknemers te informeren, zonder belerend te zijn. Orsima heeft zelfs een handige (uitdeel)flyer toegevoegd, zodat de medewerkers direct aan de slag kunnen met praktische tips!