Stoptober komt eraan! Hoe pak jij het aan?

Oktober staat sinds een aantal jaren in het teken van stoppen met roken. Want iedereen weet eigenlijk wel dat het niet goed is voor je gezondheid, maar het is natuurlijk ook ontzettend moeilijk om te stoppen met roken. Op onze website hebben we daarom sinds deze week ook een speciale pagina over roken en het stoppen met roken.

Stoptober!

Op de pagina geven we je tips over welke hulpmiddelen er zijn om te stoppen met roken. Zoals een programma wat door de meeste zorgverzekeringen wordt gedekt. Maar ook de Stoptober challenge waarbij we met elkaar proberen om 28 dagen vol te houden om niet te roken. Bijvoorbeeld door elkaar te steunen op social media met de hashtag #Stoptober.

Doe als werkgever mee met de gratis webinar!

Als werkgever kun je werknemers stimuleren om samen te stoppen. Een beloning kan hierbij helpen. Bewezen is dat samen op een bedrijf stoppen met roken, succesvol is.  Neem (als werkgever) deel aan het gratis webinar “Hoe zorg je dat medewerkers meedoen met het stoppen-met-rokenaanbod?”. Er is nog plek op donderdag 16 november (let op: dinsdag 14 september zit al vol!).

Op samensterkerstoppen.nl staan ook voorbeelden van bedrijven die hebben deelgenomen, kosten-batenanalyse, communicatietips, materialen en hoe je als werkgever dit aan kunt pakken.

Meer weten?

Lees verder op onze speciale pagina over roken.