Dit jaar nog werken aan de vitaliteit van jouw organisatie?

Doe dan mee met de masterclass op 15 december aanstaande.

 

Programma:
V̲e̲r̲n̲i̲e̲u̲w̲e̲n̲d̲
Hans Spanjers – directeur Duurzaam Inzetbaarheid Centrum. Hoe kan ik een bijdrage leveren aan de bewustwording van mijn medewerkers o.a. op het gebied van Slaap en Voeding? Hier worden de laatste inzichten gedeeld n.a.v. het Fatigue Risk Management Congres in Washington USA van najaar 2019.
P̲r̲a̲k̲t̲i̲s̲c̲h̲
Peter Hagesteijn- adviseur arbeidstijdmanagement, ShiftPlan. Een praktische presentatie over hoe het werkaanbod en de personele inzet beter op elkaar af te stemmen zijn d.m.v. roosters.
I̲n̲s̲p̲i̲r̲a̲t̲i̲e̲
Karin Reijnders- business partner bij de Voergroep Zuid deelt de ervaringen met de programma’s die medewerkers bewust hebben gemaakt van hoe om te gaan met bijvoorbeeld slaap, voeding en werkdruk/stress bij onregelmatig werken. Werken op onregelmatige tijden vraagt om kennis van leefstijl, maar vooral een praktische benadering.

Bekijk de website van Duurzaam Inzetbaarheid Centrum voor meer info & inschrijven.