Schrijf je nu in voor verfspuiten en begeleiden

Vanaf november 2018 worden er weer Orsima brancheopleidingen aangeboden.

Er wordt een start gemaakt met 2 reeds bestaande cursussen:

Verfspuiten

De cursus bestaat uit drie dagen verspreid over 2 maanden, waarna de cursist gecertificeerd verfspuiter is. Binnen de drie cursusdagen worden zowel de theorie als de praktijk behandeld. De negen kerntaken die voor het  beroep verfspuiter zijn benoemd komen hierbij aan bod.

Cursusdagen
– Maandag 21 januari
– Maandag 4 februari
– Maandag 11 februari

Kosten
– Aangesloten Orsima bedrijven: €575,- (50% korting) Na succesvol afronden van de cursus wordt er nogmaals een korting van €100,- gegeven.
– Niet aangesloten Orsima bedrijven: €1.150,-

Bekijk hier de cursusinformatie Verfspuiten

Begeleiden

Deze cursus zit vol! Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data? Mail naar info@orsima.nl

De cursus bestaat uit vier dagen verspreid over 3 maanden, waarna de cursist gecertificeerd begeleider is. Ervaren werknemers worden geschoold om nieuwe werknemers in het werk te begeleiden. Een afwisselende cursus die zowel de theorie als de praktijk behandeld. Centraal staan: delen van informatie, instrueren en begeleiden, samenwerken en stimuleren.

Cursusdagen 

– Maandag 10 december

– Donderdag 13 december

– Donderdag 10 januari

– Donderdag 7 februari

Kosten

– Aangesloten Orsima bedrijven: €685,- (50% korting) Na succesvol afronden van de cursus wordt er nogmaals een korting van €100,- gegeven.

– Niet aangesloten Orsima bedrijven: €1.375,-

 

Bekijk hier de cursusinformatie Begeleiden

Graag vragen wij jullie om dit aanbod te verspreiden in de doelgroep van werknemers passend bij deze cursussen. In het kader van de regelgeving is het niet mogelijk om als werkgever de betreffende personen aan te melden. Dit moet de cursist zelf doen. In dit (digitale) aanmeldformulier wordt de volgende vraag opgenomen; ‘Mijn werkgever heeft toestemming gegeven voor het volgen van deze cursus’.

Voor aanvang van de cursus wordt er contact opgenomen met de betreffende werkgevers als laatste controleslag. Voor personen die aangemeld zijn, maar niet aanwezig zijn bij de cursus worden de volledige cursuskosten in rekening gebracht.

Zijn er nog vragen over de cursus, neem dan gerust contact met ons op.