Familiedag 2021: 6 november naar de Efteling!

 

Geloof jij nog in sprookjes?
Wij wel!

 

Kom daarom naar de tweede Orsima Familiedag op zaterdag 6 november 2021 in de Efteling. Mis het niet!
De Familiedag staat in het teken van wat Orsima allemaal voor jou kan betekenen en is georganiseerd om je te bedanken voor al het werk dat je elke dag voor je werkgever doet. Ontmoet deze dag collega’s uit jouw branche.

Let op! toegang mét coronatoegangsbewijs (QR code)
Meer informatie onderaan deze pagina.

Inschrijving gesloten voor de Familiedag 2021

De inschrijving is gesloten, er kunnen geen kaarten meer worden gereserveerd.

Bekijk de terugblik van 2019

Je bent onze speciale gast

De Familiedag wordt aangeboden door Orsima, in samenwerking met werkgeversorganisatie SITO en vakbonden FNV en CNV Vakmensen. Bij Orsima werken werkgevers en werknemers samen aan eerlijke arbeidsvoorwaarden en een veilige en gezonde werkomgeving in de industriële dienstverlening. Tijdens de Familiedag kun je het Orsima team alles vragen over de cao, opleidingen, arbeidsomstandigheden en duurzame inzetbaarheid.

Gratis toegang inclusief lunch

Of je nu houdt van spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Een gezellige dag met jouw gezin en collega’s uit jouw branche.

Er waren 600 kaarten beschikbaar, maar deze kaarten waren vrijwel direct uitverkocht. Maar gelukkig hebben we er 300 bij mogen regelen!

Let op: maximaal 4 kaarten per familie.

Coronamaatregel: toegang mét coronatoegangsbewijs (QR code)

Wij blijven de coronamaatregelen en ontwikkelingen op de voet volgen. Sinds 25 september wordt er gewerkt met het coronatoegangsbewijs (CTB) voor onder andere evenementen. Dit zal ook voor onze Familiedag van toepassing zijn.

Wij worden namelijk gezien als een evenement, met gezamenlijke momenten. Daarom geldt nu wel het CTB en niet als je op eigen gelegenheid het park bezoekt. Wij kunnen hier geen uitzondering op maken, de gezamenlijke momenten zijn juist wat deze dag de Orsima Familiedag maakt en waarom wij jou een kaartje cadeau kunnen doen.

Je krijgt enkel toegang op vertoon van de QR code in de CoronaCheck app of door deze te printen via coronacheck.nl. Dit is verplicht voor personen van 13 jaar en ouder. Een zelftest is niet geldig. Je hoeft niet gevaccineerd te zijn, een herstelbewijs of negatieve testuitslag (max 24u oud) zijn ook voldoende.

Vergeet ook niet je ID mee te nemen, zodat de mensen bij de check weten dat jij het bent.

Lees hier meer informatie van de Rijksoverheid.

Ben je aangemeld, maar wil je geen gebruik maken van het coronatoegangsbewijs?

Meld je dan zo snel mogelijk af voor de familiedag via de button ‘jouw inschrijving aanpassen’ in onze laatste e-mail. Dan kunnen wij jouw plek aan iemand anders geven.

Let op: medewerkers die in 2019 niet bij de Familiedag zijn geweest hebben voorrang bij de inschrijving / In het Efteling park worden de Nederlandse richtlijnen van het RIVM gevolgd.