Ben jij onze contactpersoon voor de Orsima Familiedag 2021?

Vanaf 7 juli start de inschrijving voor de Orsima Familiedag 2021. Deze vindt plaats op zaterdag 6 november in de Efteling. Wij hopen dat het weer net zo’n leuke dag wordt als in 2019. Graag informeren we jullie nu alvast, omdat je je hebt vooringeschreven als contactpersoon of op een andere manier betrokken bent bij Orsima.

Op deze pagina treffen jullie informatie om zelf je werknemers te vertellen over de opening van de inschrijving. We adviseren jullie om dit zo snel mogelijk na de opening van de inschrijving te delen, omdat we in 2019 ervaren hebben dat het hard gaat met de beschikbare plekken. We zouden het op prijs stellen als de werknemers die er de vorige keer niet bij waren, als eerste de mogelijkheid hebben om in te schrijven. Mochten jullie hier intern op kunnen sturen, zou dat heel fijn zijn.

Details

  • Uitnodiging: met deze e-mail hebben wij de bij ons bekende werknemers geïnformeerd over deze toffe dag. Mocht je tekst willen hergebruiken voor je interne communicatie dan is dat natuurlijk helemaal goed.
  • Foto’s 2019
  • Illustratie voor interne kanalen of social media

Hieronder kun je alles downloaden wat je nodig hebt om jouw werknemers uit te nodigen voor deze dag.

Let op: ieder werknemer moet zichzelf (en de familieleden) inschrijven op zijn of haar eigen naam en e-mailadres. Dit kan niet per organisatie. De Orsima Familiedag is bedoeld voor werknemers die de cao Orsima volgen.