Laatste kaarten voor de Efteling beschikbaar!

Laatste mogelijkheid om aan te melden!

Op dinsdag 28 september is de inschrijving weer geopend voor iedereen. Dit is de allerlaatste kans om jouw kaartjes te bemachtigen. Meld jezelf, je partner en je kinderen dus zo snel mogelijk aan! Maximaal 4 kaarten per familie.

Coronamaatregel: toegang mét coronatoegangsbewijs (QR code)

Wij blijven de coronamaatregelen en ontwikkelingen op de voet volgen. Sinds 25 september wordt er gewerkt met het coronatoegangsbewijs (CTB) voor onder andere evenementen. Dit zal ook voor onze Familiedag van toepassing zijn.

Wij worden namelijk gezien als een evenement, met gezamenlijke momenten. Daarom geldt nu wel het CTB en niet als je op eigen gelegenheid het park bezoekt. Wij kunnen hier geen uitzondering op maken, de gezamenlijke momenten zijn juist wat deze dag de Orsima Familiedag maakt en waarom wij jou een kaartje cadeau kunnen doen.

Je krijgt enkel toegang op vertoon van de QR code in de CoronaCheck app of door deze te printen via coronacheck.nl. Dit is verplicht voor personen van 13 jaar en ouder. Een zelftest is niet geldig. Je hoeft niet gevaccineerd te zijn, een herstelbewijs of negatieve testuitslag (max 24u oud) zijn ook voldoende.

Vergeet ook niet je ID mee te nemen, zodat de mensen bij de check weten dat jij het bent.

Lees hier meer informatie van de Rijksoverheid.

Ben je aangemeld, maar wil je geen gebruik maken van het coronatoegangsbewijs?

Meld je dan zo snel mogelijk af voor de familiedag via de button ‘jouw inschrijving aanpassen’ in onze laatste e-mail. Dan kunnen wij jouw plek aan iemand anders geven.

Meer weten en de laatste kaartjes bemachtigen?

Ga naar de informatiepagina